Vergoeding overbeharing zorgverzekering

Een vergoeding voor overbeharing van de zorgverzekering is mogelijk bij ons in de salon. Vanaf 1991 houd ik mij bezig met alle vormen van verwijderen van overbeharing. Electrisch ontharen, eerst laser en ben daarna overgegaan op IPL. Electrisch ontharen en IPL zijn een vorm van definitief ontharen en daardoor is een vergoeding van de zorgverzekering mogelijk.

 Bijscholing voor registratie vergoeding zorgverzekering.

Regelmatig volgen wij bijscholing om geregistreerd te staan. Zo blijven wij op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en is er een praktische toets om te beoordelen of we het vak nog goed beheersen. Wij werken hier graag aan mee. En hebben dan ook onze registratie weer behaald, zo weet u dat u bij ons in goede handen bent. Tevens staan wij bij de Anbos geregistreerd.

Hoe weet u dat u een vergoeding krijgt?

Ieder ziektekosten verzekering is anders, tevens heeft het te maken met hoeveel “sterren” u bent verzekerd. Het makkelijkst is het om even bij uw zorgverzekeraar navraag te doen, anders staat dit vast in uw polis bijlage.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

Als u bij ons, na een intake, een behandeling voor overbeharing heeft ondergaan, betaald u bij ons de factuur. De factuur krijgt u van ons mee, zodat u een kopie kunt maken en hem bij uw zorgverzekeraar kunt declareren.

 

Geef een antwoord