Bindweefselmassage verminderd rimpels .

voor en na bindweefselmassage

Resultaat na 5 behandelingen

Eerste reacties zijn positief.

Afgelopen September  is Elisa gestart met het geven van bindweefselmassages. En na een half jaar zijn de reacties en ervaringen zeer positief. Bijna iedere klant heeft na 5 behandelingen te kennen gegeven om met regelmaat de bindweefselmassage bij te houden. En iedereen heeft de behandeling als prettig ervaren. Je huid voelt al na de eerste behandeling een stuk soepeler en zachter aan.

Hoe gevoelig is een bindweefselmassage?

De eerste behandeling is het gevoeligst omdat je huid dan het meest verkleefd zit. Naarmate de behandelingen vorderen wordt de bindweefselmassage steeds aangenamer.

Het beste resultaat is in kuurverband.

Als je zichtbaar resultaat wilt dan is het belangrijk om de bindweefselmassage in kuurverband te doen. De huid wordt hierdoor steeds losser en krijgt geen tijd om te verkleven. De eerste vijf behandelingen zijn wekelijks ( het resultaat van de foto), daarna om de andere week. Het resultaat houdt je vast door hierna iedere 4 tot 6 weken een enkele massage te doen.

Wij zijn blij, wordt u het ook?

Wij zijn er erg blij mee dat we met de bindweefselmassage gestart zijn om zo onze klanten iets nieuws aan te bieden in de strijd tegen, rimpels, lijntjes, littekens en een grove huid structuur.

Actie in de maanden april en mei.

Om er iedereen  kennis mee te laten maken, hebben wij een leuke actie. Deze actie is ook geldig voor klanten die de kuur al hebben gedaan. In de maanden April en Mei krijg je de bindweefselmassage  i.p.v  €72,50 voor  €59,-.

Wanneer kunt u behandeld worden.

Elisa is er op:

  • dinsdag van 9.15 uur tot 17.30 uur
  • Woensdag van 12.30 uur tot 21.00 uur.
  • Op maandag 25 April van 9.00 tot 17.30 uur i.pv. woensdag de 27ste.

En nu!

Wilt u meer weten over de bindweefselmassage en of het voor u geschikt is klik dan hier.

Wilt u een afspraak maken klik dan hier.

 

Geef een antwoord