Oplossing voor rimpels en lijntjes

Stoort u zich ook aan uw lijntjes en rimpels rondom uw ogen of rond de mond? Ziet u dat uw huid steeds meer gaat hangen bij de kaaklijn, daar kunnen wij wat aan doen. Met de nieuwste technieken als bindweefselmassage, Dermapen/microneedlingradiofrequentie , ultrageluid met lichttherapie , peelings van Dermaquest en microdermabrasie.oplossing voor rimpels en lijntjes

Belangrijk om te weten over de huid.

Na uw 25ste levensjaar gaat uw huid langzaam achteruit. Tot die tijd vernieuwd uw huid iedere 28 dagen. Naarmate uw leeftijd vordert  vertraagd uw celdeling en dus ook de vernieuwing van uw huidcellen. Als we dus de celdeling weer kunnen versnellen, naar 28 dagen, gaat dus ook uw huid vernieuwen en gaan we huidveroudering tegen.

Beetje ingewikkeld misschien, maar wel interessant!

De oplossing van rimpels en lijntjes ligt in het verbeteren van de elasticiteit ( elastine vezels) en Stevigheid (collagene vezels). De fibroblasten ( dit zijn basiscellen die elastine- en collagene vezels maken) moeten  worden geactiveerd. Hierdoor verbeterd  de elasticiteit en stevigheid van de huid. We doen dit d.m.v.

oplossing voor rimpels en lijntjesoplossing voor rimpels en lijntjes

De oplossing voor rimpels en lijntjes ligt dus in het stimuleren van de huidcellen ( fibroblasten), zodat de huid zichzelf verbetert en herstelt.

De oplossing van rimpels en lijntjes, is een samenwerking. De huid van binnenuit stimuleren tijdens een behandeling, alsmede thuis de  huid te voeden en beschermen aan de oppervlakte.

De basis van een mooie huid ligt altijd in de verzorging van de huid. U kunt verschillende mooie behandelingen doen en de huid stimuleren maar als de huid thuis niet goed verzorgt wordt is het resultaat maar van korte duur.

Huidveroudering is meer dan rimpels en lijntjes.

Huidveroudering is meer dan rimpels en lijntjes. Als u huidveroudering wilt tegengaan dan is het ook belangrijk om te kijken hoe egaal uw huid is. Heeft u veel last van pigment, is uw huid rood of juist vaal, worden de poriën steeds grover. Al deze huidoneffenheden zijn bepalend of we vinden dat de huid verouderd.

In de salon doen we dus meer dan alleen het oplossen van rimpels en lijntjes.

Tijdens een kennismakings behandeling wordt er veel tijd besteed aan een huidanalyse per computer. Waar bent u ontevreden over als u naar uw huid kijkt. Er is niet 1 behandeling of 1 creme die de oplossing voor rimpels of lijntjes biedt. We kijken naar u als individu. Zon, stress, voeding, erfelijkheid en verzorging heeft allemaal invloed op uw huid, dus zoekt u een oplossing, wij hebben hem vast voor u.

Tarieven en informatie huidverbeterende behandelingen:

Of maak direct een online afspraak

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op.

    Uw naam *

    Uw email *

    Onderwerp *

    Uw bericht *