Zoekt u de oplossing voor overbeharing? U bent niet de enige!

Lees hier een paar reacties van klanten.

Ik durfde niet naar buiten zonder dat ik in de spiegel keek om te controleren of er stoppeltjes op mijn kin zaten. En nu na een half jaar kijk ik er niet eens meer naar. Ik ben nog niet klaar, maar dat gestress over mijn haartjes is voorbij, heerlijk.

 oplossing voor overbeharing

 

“Altijd had ik ontstekingen bij mijn liezen van het scheren. Ik weet niet wat ik erger vond, de haren of de puistjes. Na lang getwijfeld te hebben ben ik op advies van Diana met Ipl begonnen. Het resultaat mag er zijn. Vanaf de eerste ipl behandeling heb ik geen ontsteking meer gehad. En nu na 8 behandelingen zijn de haren op 1 hand te tellen.”

 

“Ik droeg altijd sjaaltjes om mijn overbeharing op mijn gezicht te verbergen. En had dus ook een hekel aan de zomer. Nu ga ik van deze zomer genieten, geen haartjes meer op mijn gezicht, ik had hier al jaren eerder mee moeten beginnen.overbeharing ipl

 

“Ik wist niet wat ik moest kiezen, ik had namelijk grijze en zwarte haren op mijn gezicht, maar doordat Diana elektrisch onthaart en met  ipl werkt, hebben we dus beide gedaan ideaal. 1 keer in de 6 weken Ipl en in de tussenliggende derde week, elektrisch onthaart. Zo was ik na anderhalf jaar van mijn grijze en zwarte haren af. Ik kan het iedereen aanbevelen.

 

Er zijn verschillende methoden voor het oplossen van overbeharing. Hier de voor- en nadelen op een rij.

 • Harsen
  • voordelen
   • goedkoop
   • fijn bij donshaartjes
  • nadelen
   •  iedere 4 a 8 weken weer harsen, is tijdelijk.
   • moet altijd lengte hebben om te harsen
   • de huid ziet na de behandeling wat rood
 • Elektrisch ontharen
  • voordelen
   • kan bij ieder haarkleur, zwart grijs, wit blond en rood
   •  kan het hele jaar door
  • nadelen
   • wordt behandeld  haar voor haar, minder secuur
   • kost meer tijd
   • haar moet bepaalde lengte hebben, is dus voor de behandeling zichtbaar
   • de huid ziet na de behandeling wat rood
 • Ipl ontharen
  •  voordelen:
   • kleine en grote oppervlakken, snel klaar.
   • pakt de haar altijd, als deze in de groeifase zit.
   • u mag scheren, dus u hoeft geen last meer te hebben van uw haren
   • Na het koelen  ziet u weinig tot niets aan de huid
  • Nadelen:
   • pakt alleen haren waar pigment in zit ( geen witte, blonde en rode haren)
   • kan niet in de zomer ( zomers stappen we tijdelijk over op elektrisch ontharen)

Zo snel mogelijk van uw overbeharing af.

De oplossing voor overbeharing heeft jammer genoeg tijd nodig. Wilt u snel maar niet definitief van uw overbeharing af dan is harsen wellicht een oplossing. Maar wilt u er definitief ( of langdurig) van af dan heeft u wat geduld nodig.

 De snelheid voor het oplossen van overbeharing ligt aan de haargroei.

De haar kent verschillende fases. De groeifase, de overgangsfase en de rustfase. Alleen als de haar in de groeifase zit is het mogelijk de haar te vernietigen. De hele haarcyclus ( alle fases) duurt tussen een jaar en anderhalf jaar.  Dit is de reden dat de oplossing van overbeharing ook een jaar tot anderhalf jaar duurt.

U zult de eerste stap moeten zetten, de rest doen wij!

Wilt u nog verdere informatie over bijvoorbeeld prijzen klik dan op:

Iplelektrisch ontharen of harsen

Wilt u zo snel mogelijk beginnen, maak dan een afspraak voor een geheel vrijblijvende intake. Zo kunnen wij samen bespreken wat voor u de beste oplossing is van uw overbeharing.

Is het niet mogelijk om een afspraak te maken dan kan dit met het volgende te maken hebben:

 • Zorg dat je alleen het vinkje aan hebt staan, waarvan je de behandeling ook wilt.
 • Je kunt hooguit 4 weken vooruit boeken.
 • De (maandag)avond is alleen offline te boeken. Whatsapp 0642467775

Heb je vragen of kan je een afspraak niet op de gewenste tijd boeken, neem dan even contact met ons op. Wij hebben iets meer mogelijkheden om afspraken in te boeken dan online mogelijk is.

  Uw naam *

  Uw email *

  Onderwerp *

  Uw bericht *