Je huid een oppepper geven.

De herfst is een perfecte tijd om je huid een oppepper te geven.

De zomer loopt bijna ten einde. Tijd voor een goede kuur. Je huid een oppepper geven is dé manier om de winter goed door te komen. De zomer zorgt er voor dat we niet te intensief kunnen werken aan de huid. Door de zonnestralen wordt de huid geactiveerd en kunnen pigmentvlekken ontstaan en dat willen we niet. Voordeel dus dat de herfst eraan komt.

je huid een oppepper geven

Waarom is het belangrijk om je huid een oppepper te geven.

De zomerzon heeft de huid verdikt, dit is belangrijk om ons te beschermen, maar in de herfst geeft dit problemen. Door dat het niet meer warm is, staan de poriën niet wijd open en is ook de doorbloeding wat minder actief( de haarvaten sluiten zich meer bij kou). Dit bij elkaar geeft verstoppingen in de huid. De huid is dus minder egaal en de huid wordt valer. Het is dan ook nodig om je huid  een oppepper te geven en zo te doorbloeden en/of te verdunnen.

Hoe geven wij je huid een oppepper in de salon.

Naast dat het belangrijk is om thuis de juiste verzorging te hebben, kunnen wij in de salon meer betekenen, door je huid een oppepper te geven met een kuur:

  • microdermabrasie: hele goede manier om de bovenste huidlaag te verdunnen en de huid te activeren.
  • fruitzuren: deze zorgen voor celvernieuwing van binnen uit. hierbij speelt het percentage zuur en de ph waarde een belangrijke rol.
  • Bindweefsel massage: deze massage zorgt voor een sterke doorbloeding en verbetering van het bindweefsel.

biosil oppepper voor je huid

Voedingssupplementen van belang bij het verbeteren en herstellen van je huid.

Als we de huid gaan activeren en/of verdunnen willen we er voor zorgen dat de huid zichzelf weer hersteld en vernieuwd. Eigenlijk zijn alle behandelingen hierop gericht want hierdoor verbeterd de huid en wordt je huid gladder en fijner. Als er niet voldoende bouwstoffen voor je herstel van je huid in je lichaam zitten, dan wordt dat bemoeilijkt.

Vandaar dat je het mooiste resultaat, zeker met een intensieve kuur, krijgt met de juiste voedingssupplementen.

Wij adviseren hiervoor de Biosil van Phytocure, deze is uitermate geschikt voor de herstel van je huid, haar, nagels en gewrichten en is klinisch getest.  Omstreeks oktober te vinden in onze webshop, reeds te koop in de salon.

 

In deel twee van deze blog bespreek ik hoe je thuis je huid een boost kan geven.

Er zijn zoals je ziet vele manieren om je huid een boost te geven. Wat jouw ideale boost is hangt veel af van je huid, leeftijd maar ook algehele gezondheid, wij helpen je graag verder en zorgen er zo samen voor dat je huid fit en stralend wordt.

Geef een antwoord