Jezelf en dus je huid een oppepper geven, kan ook thuis. Maar hoe?

Het is herfst, de ideale tijd  om je huid een oppepper te geven. De avonden worden weer wat korter. Langzaam gaan we ons huisje weer in en hebben zo hopelijk weer wat meer tijd voor elkaar maar ook voor jezelf. Om alle hectiek van de dag los te laten is er niets lekkerder dan de tijd nemen voor jezelf.

Ontstressen is zo belangrijk!

je huid een oppepper geven

Dat is leuk gezegd maar ik heb zo weinig tijd. Hoor ik je denken.

Het is een veel gehoord probleem. Om je huid een oppepper te geven heb je namelijk tijd nodig. Niet veel, maar toch! Vaak hebben we wel tijd maar vinden het niet belangrijk genoeg om die tijd aan onszelf te besteden. Kijk maar eens voor de grap hoeveel tijd we spenderen aan social media of tv kijken. Als dit je ontspant dan is hier niets mis mee maar ik betrap mezelf erop als ik zo’n avond heb gehad dat ik eigenlijk helemaal niet ontspannen mijn bed in ga.

Neem een tijdstip waarin je de dag los kan laten en je vrije tijd begint.

Door aandacht te besteden aan jezelf, als is het maar 5 minuten per dag, laat je de dag los en daardoor ontspan je. Begin met het reinigen van je huid met reiniging en spoel af met water. Water heeft een ontspannende werking omdat water geleidt. Denk maar aan hoe je jezelf voelt na een douche. Mijn tip is dan ook om dit niet aan het eind van de avond te doen, maar wanneer je gegeten hebt of je kinderen net in bed liggen. Het is even wennen maar je zal merken dat het werkt.

reinigen met water

Je huid een oppepper geven, zorgt voor een berg energie!

Hier wat heerlijke ideeën om jezelf en je huid een oppepper te geven. Allemaal gebaseerd op het zachter en egaler maken van de huid, speciaal belangrijk in de herfst!

 Dit levert je 5 minuten op per dag voor jezelf: de basis van je huidconditie wordt bepaald door het reinigen.

  • Hy ol en phyto active van Babor: Voor iedere huid, de huid trekt niet en is heerlijk als je van water houdt.
  • Enzym cleanser van Babor: Deze poeder reinigt en geeft dagelijks een lichte scrub, ideaal bij veel verstoppingen, acne en/of een vette huid. Maakt de huid weer heerlijk zacht.

Dit levert je 15 minuten 1 à 2 keer per week op:

    • deep pore cleansing mask van Babor, peeling en masker in één. Heerlijk ruikend masker, om goed te reinigen.
    • AHA 10+10 peeling gel. NIEUW!!! een hele intensieve peeling voor thuis op basis van fruitzuren. Gecombineerd met een hoge dosis vitamine C. Vitamine C zorgt voor een goede weerstand en is een belangrijk antioxidant ( gaat veroudering tegen). Voor iedereen geschikt behalve voor een gevoelige huid. Een perfecte boost om de winter aan te kunnen.

 

 Dit levert je 3 keer per week 7 minuten op voor jezelf. 

  • Ultimate AHA skin peel kit. Dit is een topper voor thuis. Een kuur van 21 dagen, die de huid verzacht en fijner maakt. voor bijna iedereen ( behalve een gevoelige huid)de ultieme oppepper!

Wil je nog meer resultaat of advies, lees dan mijn vorige blog: je huid een oppepper geven, voor in de salon!

 

 

Geef een antwoord