Ipl, de oplossing voor overbeharing!

Is Ipl de oplossing voor overbeharing in Spijkenisse? Heeft u ook zo’n last van overtollig haar? Met u velen. Het is vaak een probleem waar mensen zich voor schamen en wij kunnen u daarbij helpen. Al meer dan 25 jaar hebben wij ervaring met elektrisch ontharen en al meer dan 15 jaar met Ipl. Tijdens ons intake gesprek bekijken we samen wat voor u de beste oplossing is en het mooiste resultaat geeft, zodat u snel van uw overbeharing bent verlost.ipl overbeharing spijkenisse

Is een vergoeding ziektekosten verzekering mogelijk!

Ja, door mijn diploma ontharingstechnieken ben ik bij de Anbos geregistreerd voor deze specialisatie. U zult bij uw zorgverzekeraar moeten informeren of vergoeding mogelijk is. Dit heeft met uw verzekeringspakket te maken. Bij de meeste zorgverzekeraars wordt alleen het gezicht vergoed. U betaald bij ons de rekening en ontvangt een factuur waarna u deze kunt declareren bij uw ziektekosten verzekeraar.

Wat is IPL?

IPL staat voor intense pulsed Light.ipl spijkenisse

Wat doet IPL?

Ipl straalt sterk gebundeld licht in de huid. Het pigment van de haarwortels absorbeert het licht en zet het om in warmte. Deze warmte komt terecht in het haarzakje en vernietigt de haarpapil. Hierdoor groeit in dit haarzakje geen haar meer terug. De basis van ipl ligt dus bij het pigment.

Voor wie is IPL de oplossing.

Tijdens het halfuur durende intake gesprek bekijken we de haren en de huid. Het pigment van de haren moet altijd donkerder zijn dan het pigment van de huid. Ook wordt er gekeken naar gezondheid en medicatie om er zeker van te zijn dat Ipl de beste oplossing is voor uw overbeharing.

Ipl is niet geschikt voor blonde, grijze en rode haren. Deze bevatten niet genoeg pigment.

Het resultaat met IPL.

Na 8 tot 10 behandelingen met tussenpozen van gemiddeld 6 weken is +/- 85% van uw haren verdwenen, de rest is vaak zachter geworden.

 

Wat zijn de voor -en nadelen van Ipl, Elektrisch ontharen of Harsen.

Klik hier voor een overzicht van alle manieren van ontharing.

Wat kost een IPL behandeling en wanneer kan ik een afspraak maken?

Eerst een intakegesprek

Voordat we overgaan tot IPL ontharen is het belangrijk dat er eerst een intake gesprek plaatsvindt. Aan de hand van een intakegesprek wordt bepaald of Ipl geschikt voor u is.

Is het niet mogelijk om een afspraak te maken dan kan dit met het volgende te maken hebben:

  • zorg dat je alleen het vinkje aan hebt staan, waarvan je de behandeling ook wilt.
  • je kunt hooguit 4 weken vooruit boeken.
  • De (maandag)avond is alleen offline te boeken. Whatsapp 0642467775

Heb je vragen of kan je een afspraak niet op de gewenste tijd boeken, neem dan even contact met ons op. Wij hebben iets meer mogelijkheden om afspraken in te boeken dan online mogelijk is.