Elektrisch ontharen in de schoonheidssalon. De oplossing voor witte, grijze blonde en rode haren.

Elektrisch ontharen bij ons in de schoonheidssalon is de oplossing voor witte, grijze, blonde en rode haren.

Al snel resultaat met elektrisch ontharen.witte grijze haren

Door de haarcyclus duurt het ongeveer een jaar tot anderhalf jaar voordat u verlost bent van uw overbeharing. Echter  het gevoel dat u niet iedere dag meer in de spiegel hoeft te kijken voordat u de deur uitgaat, dat gebeurt al heel snel, daar zorgen wij voor.

Meerdere methodes

Elektrisch ontharen is een methode waarbij we met een naald in de haarschacht gaan en een bepaalde hoeveelheid energie afgeven zodat de haarwortel uitgeschakeld wordt en er geen nieuwe haar meer kan groeien.Er zijn diverse methodes om elektrisch te ontharen in de schoonheidssalon. De blendmethode en Diathermie/flash methode.

  • De diathermie methode is een methode waar de energie wat hoger staat en we dus sneller kunnen werken, ideaal bij veel haartjes en als de haartjes heel kort zijn omdat u ze niet wilt laten groeien.
  • De blend methode is een methode waar de energie iets lager kan, het dus minder pijnlijk is maar iets meer tijd kost. Na het uithalen van de haar,  wordt er loog gevormd in de haarschacht (loog wordt door het lichaam zelf gemaakt door de energie). De haarschacht wordt als het ware opgevuld waardoor er nog minder kans is dat de haar terug komt. Deze methode werkt het mooist maar de haar moet wel wat langer zijn.

We leggen dit graag nog een keer uit tijdens uw intake gesprek!

Eerst een intakegesprek

Voordat we overgaan tot elektrisch ontharen in  de schoonheidssalon is het belangrijk dat er eerst een intake gesprek plaatsvindt. Aan de hand van een intakegesprek wordt bepaald welke methode het best bij u past. Blend, diathermie, Ipl of misschien zelfs harsen.

Vergoeding elektrisch ontharen bij schoonheidssalon Diana

Wij zijn aangesloten bij de Anbos en hebben een specialisatie ontharingstechnieken. Wil u meer informatie lees dan de blog vergoeding overbeharing zorgverzekering.

Wat kost Elektrisch ontharen en wanneer kan ik een afspraak maken?

Is het niet mogelijk om een afspraak te maken dan kan dit met het volgende te maken hebben:

  • Zorg dat je alleen het vinkje aan hebt staan, waarvan je de behandeling ook wilt.
  • Je kunt hooguit 4 weken vooruit boeken.
  • De (maandag)avond is alleen offline te boeken. Whatsapp 0642467775

 

Heb je vragen of kan je een afspraak niet op de gewenste tijd boeken, neem dan even contact met ons op. Wij hebben iets meer mogelijkheden om afspraken in te boeken dan online mogelijk is.