detox voor je huid

Detox voor je huid en lichaam, daar is het nu de ideale tijd voor.

De lente heeft lang op zich laten wachten, de afgelopen maand hebben we veel schommelingen gehad in temperatuur. In deze tijd zien we vaak dat de huid onrustig is. Door de verwarming van de winter is vocht te kort ontstaan en door af en toe de warme dagen gaan de poriën weer wat open staan en de doorbloeding komt wat beter op gang. Deze verandering zorgt ervoor dat we meer oneffenheden zoals puistjes en mee-eters op het gezicht en/of de rug krijgen.

Net als de grote schoonmaak voor je huis in het voorjaar lekker is, is dit ook de tijd om je huid goed te reinigen.

De winter geeft vaak een ander eetpatroon en zeker gezellige dagen als de Pasen zorgen voor veel en ongezonder eten. Om de huid goed te reinigen is het goed om eerst naar de darmen te kijken.

Detox voor je huid start van binnenuit.

Als je een detox voor je huid wilt zal je bij  de darmen moeten beginnen. Je huid is namelijk zoals ze mooi zeggen een uitscheidingsorgaan. Dit wil zeggen dat stoffen die niet thuishoren in je lichaam via o.a. je huid naar buiten komen. We zeggen niet voor niets je huid is de spiegel van je ziel.

Door een detox kuur te doen en je darmen weer aan te vullen met pre- en probiotica zorg je er voor dat je immuunsysteem en je darmflora verbeterd, dus minder snel ziek wordt, en dat je veel beter vitamines en mineralen  kan opnemen.detox voor je huid

Maar dit is niet genoeg

Net zoals het tijd wordt om eindelijk de winterjas uit te trekken zo is het ook tijd om de dode huidcellen van je huid te verwijderen. Als je afvalstoffen via de huid naar buiten komen is het wel belangrijk dat de huid deze stoffen goed kwijt kan en niet nog meer verstopt raakt met puistjes en mee-eters .

Genoeg reden dus om vandaag nog te starten met detox voor huid en lichaam, maar hoe doe je dit.

Omdat ik zelf vind dat detoxen in je dagelijks bezigheid moet passen en ik geen tijd en behoefte heb om iedere ochtend vroeger op te staan om allerlei gezonde sapjes te blenden, hebben wij hier de ideale oplossing en heb je alleen zelf anderhalf liter fles water nodig.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en zie  hoe wij ervoor zorgen  dat in  4 weken je lichaam en huid diep gereinigd en in balans is. Zo ga je stralend en fris de zomer tegemoet.

 

 

 

 

 

Geef een antwoord