Het resultaat van een dermaquest peeling?

Het resultaat met een dermaquest peeling is om blij van te worden.

Heb je een bepaald huidprobleem zoals pigmentvlekken, acne of een grovere huid, dan zal je zien dat je met een kuurbehandeling mooi resultaat krijgt.

Kies je voor een eenmalige lichtere peeling dan zal je een frissere huid krijgen.

Omdat iedere huid verschillend is kan ik tijdens het intakegesprek een persoonlijk advies geven van het te verwachten resultaat.

 

Acne_voor dermaquest peelingAcne_na_dermaqest

Huidproblemen pak je samen aan!

De dermaquest peelings zijn intensieve peelings die een zichtbaar resultaat geven. Het is hier wel van belang dat er goed samengewerkt gaat worden. De verzorging voor thuis is van essentieel belang voor het slagen van onze gezamenlijke missie om je huid te verbeteren.

Bij de intensieve peelings wordt dan ook alleen gestart als je de aanbevolen producten voor thuis gebruik.

 

Voor wie is een dermaquest peeling?

Voor iedereen die in een korte tijd graag zijn/haar huid wil verbeteren kan de dermaquest peelings een uitkomst bieden.

 • voor een acne huid, geeft de behandeling en producten voor thuis al na enkele weken zichtbaar resultaat.
 • Pigmentvlekken worden lichter of kunnen zelfs verdwijnen.
 • Bij een grove huid zie je de structuur verzachten.
 • Een rokershuid wordt weer egaler en mooier van kleur.
 • Lijntjes en rimpels worden minder diep. Het verfijnt en verzacht de huid.

 

Wat is een dermaquest peeling (fruitzuur of chemisch)?

Het unieke van de dermaquest peelings is dat bijna elke Dermaquest peeling meerdere werkingen heeft. Er zijn verschillende peelings. Iedere peeling bestaat uit een combinatie van o.a. peptides en zuren, waaronder glycolzuur, melkzuur, pumpkin of salicylzuur. Daarnaast is per peeling het percentage aan werkstoffen verschillend.

Wat doet een dermaquest peeling?

Een dermaquest peeling bestaat uit verschillende zuren. Deze zuren hebben de eigenschap om in de huid door te dringen en hier de celdeling te stimuleren om zo de huidfuncties weer te normaliseren.

De combinatie van zuren bepaald in welke huidlaag de zuur doordringt. Zo moet een acne huid in een andere huidlaag genormaliseerd worden dan een pigmentvlek.

dermaquest stemcell 3D voor

dermaquest na stemcell 3D

Hoe voelt een dermaquest peeling?

Er zijn dus verschillende peelings in verschillende sterktes. Waar je bij de ene peeling een lichte prikkeling voelt, voel je bij een intensievere peeling duidelijk de zuren werken in de huid. Dit duurt enkele minuten waarna de intensiteit weer afneemt.

Bij de ene peeling krijg je geen tot lichte schilfers en bij de ander ga je sterk schilferen.

Tijdens een intake krijg je precies te horen wat je kunt verwachten.

 

Wat kost de Dermaquest peeling en wanneer kan ik een afspraak maken?

Is je interesse gewekt, dan is de volgende stap om een afspraak te maken voor een intake gesprek. Deze is zeer belangrijk. Een dermaquest peeling doe je niet zomaar. Er wordt gekeken  naar het probleem en wat je wensen zijn. Bij je intake leggen we goed uit wat je kan verwachten aan gevoel, vervelling, verloop van behandeling en resultaat. Je zult zien dat de beste resultaten in kuurverband zijn, hierin gaan we de sterkte opbouwen.

 Zorg dat alleen de vinkjes aan staan die je wilt boeken.

Is het niet mogelijk om een afspraak te maken dan kan dit met het volgende te maken hebben:

 • zorg dat je alleen het vinkje aan hebt staan, waarvan je de behandeling ook wilt.
 • je kan meerdere behandelingen tegelijkertijd afspreken, lukt dit niet let dan op dat je maar 1 vinkje aan hebt staan ( want dan is die combinatie niet mogelijk) en probeer opnieuw.
 • je kunt hooguit 4 weken vooruit boeken.
 • sommige behandelingen worden alleen bij Elisa geboekt (op dinsdag en woensdag) , zoals pedicure, bindweefselmassage en huidverzorgende behandelingen. Kennismakingsbehandelingen en huid verbeterende behandelingen worden alleen bij Diana geboekt ( niet op dinsdag).

Heb je vragen of kan je een afspraak niet op de gewenste tijd boeken, neem dan even contact met ons op. Wij hebben iets meer mogelijkheden om afspraken in te boeken dan online mogelijk is.

  Uw naam *

  Uw email *

  Onderwerp *

  Uw bericht *