Resultaat met een Dermapen behandeling!

Het resultaat  wat u mag verwachten met met een Dermapen behandeling is huidverbetering. De huid wordt door de Dermapen behandeling enorm gestimuleerd om collageen aan te maken. Collageen hebben we nodig voor versteviging tegen rimpels en bij bijvoorbeeld littekens. De doorbloeding verbeterd en de aanmaak van nieuwe huidcellen wordt geactiveerd, daardoor wordt de huid sterker en komt meer in balans. Tevens gaat de huid schilferen en daardoor wordt de huid, gladder met minder huidoneffenheden, pigmentvlekken en comedonen.

Dus in het kort:

 • De huid wordt steviger en gladder.
 • De huid wordt egaler, frisser.
 • De huid wordt sterker en komt terug in balans.
 • De huid krijgt enorme boost.

Voor wie is de Dermapen behandeling geschikt!

Eigenlijk is de Dermapen voor iedereen geschikt, behalve de extreem gevoelige huid en donkere huid. De dermapen is uitermate  geschikt voor mensen met:

 • rimpels en fijne lijntjes
 • verslapte, verouderde huid
 • acnelittekens Dermapen
 • comedonen, verstopte poriën.
 • pigment vlekken
 • grove huid, vergrote poriën

 

Hoe werkt de Dermapen behandeling?

De Dermapen maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend miljoenen kleine kanaaltjes in de huid creëren. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog. De reactie van onze huid hierop genereert een natuurlijk herstelproces. Het gevolg is een verhoogde productiw van collageen en elastine, evenals een herstructurering en totale verjonging van de huid.

Wat kan je verwachten tijdens de behandeling met de Dermapen?

Voor en tijdens de behandeling wordt een hyaluronzuur serum aangebracht op uw huid, waarna de Dermapen over uw huid bewogen wordt. De behandeldiepte, is afhankelijk van de indicatie en uw huidconditie. Er kunnen puntbloedinkjes( alleen als we diep werken) tijdens de behandeling zichtbaar worden. Dit is de bedoeling! De behandeling geeft een licht ‘scherp’ gevoel, maar is goed te verdragen. Na de Dermapen krijgt u een heerlijk verkoelend masker en kalmeren wij uw huid met ultrageluid en ledlicht.

Dermapen_RejuvenationWat kan je verwachten na de behandeling met de Dermapen?

Afhankelijk van het soort huidoppervlak en de soort behandeling zal de huid er roze/rood uit gaan zien. Tevens kan de huid prikkelend en warm aanvoelen. Deze verschijnselen zullen na een dag afnemen. Twee tot drie dagen na de behandeling kan de huid wat roder ogen dan normaal. Na een dag kunt u gewoon uw dagelijkse bezigheden hervatten; de huidreactie valt over het algemeen nauwelijks op voor uw omgeving. Dat is ook een van de voordelen van de Dermapen: de behandeling is vriendelijk voor de bovenste huidlaag.
Door de versnelde celdeling kan uw huid ook licht gaan schilferen, waarbij de dode huidcellen loslaten. Dit is een gunstige reactie die ontstaat door de behandeling met de Dermapen. Het is noodzakelijk om de huid met de juiste producten goed te hydrateren en  beschermen.

Hoevaak gebruik je de Dermapen?

Tijdens het intake gesprek zullen wij een persoonlijk advies geven, want het is erg afhankelijk van het verwachte resultaat, maar gemiddeld zijn er 3-6 behandelingen elke 4-8 weken nodig.

Wat kost de Dermapen behandeling en wanneer kan ik een afspraak maken?

Heeft u nog niet eerder een dermapen behandeling ondergaan, dan zullen wij automatisch even contact met u opnemen om er zeker van te zijn dat dit de meest geschikte behandeling is. De Dermapen kan niet geboekt worden in de zomer ( ongeveer Juni t/m September) i.v.m pigmentproblemen door de zon.

 

Is het niet mogelijk om een afspraak te maken dan kan dit met het volgende te maken hebben:

 • zorg dat je alleen het vinkje aan hebt staan, waarvan je de behandeling ook wilt.
 • je kunt hooguit 4 weken vooruit boeken.
 • Avonden( maandagavond) kunnen alleen offline geboekt worden. Whatsapp: 0642467776

Heb je vragen of kan je een afspraak niet op de gewenste tijd boeken, neem dan even contact met ons op. Wij hebben iets meer mogelijkheden om afspraken in te boeken dan online mogelijk is.

  Uw naam *

  Uw email *

  Onderwerp *

  Uw bericht *