Resultaat met een dermapen behandeling!

Het resultaat  wat u mag verwachten met met een dermapen behandeling is huidverbetering. De huid wordt door de Dermapen behandeling enorm gestimuleerd om collageen aan te maken. Collageen hebben we nodig voor versteviging tegen rimpels en bij bijvoorbeeld littekens. De doorbloeding verbeterd en de aanmaak van nieuwe huidcellen wordt geactiveerd, daardoor wordt de huid sterker en komt meer in balans. Tevens gaat de huid schilferen en daardoor wordt de huid, gladder met minder huidoneffenheden, pigmentvlekken en comedonen.

Dus in het kort:

 • De huid wordt steviger en gladder.
 • De huid wordt egaler, frisser.
 • De huid wordt sterker en komt terug in balans.
 • De huid krijgt enorme boost.

Voor wie is de Dermapen behandeling geschikt!

Eigenlijk is de Dermapen voor iedereen geschikt, behalve de extreem gevoelige huid en donkere huid. De dermapen is uitermate  geschikt voor mensen met:

 • rimpels en fijne lijntjes
 • verslapte, verouderde huid
 • littekens ( acne, operatief en brandwonden)Dermapen
 • comedonen, verstopte poriën.
 • pigment vlekken
 • grove huid, vergrote poriën
 • striae

 

Hoe werkt de dermapen behandeling?

De Dermapen maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Er worden verticaal kleine kanaaltjes oppervlakkig in de huid gemaakt. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut dat diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel).

Wat kan je verwachten tijdens de behandeling met de Dermapen?

Voor de behandeling wordt een hyaluronzuur serum aangebracht op uw huid, waarna de Dermapen over uw huid bewogen wordt. De behandeldiepte, variërend van 0,3 mm tot 1,5 mm, is afhankelijk van de indicatie en uw huidconditie. Er kunnen puntbloedinkjes( alleen als we diep werken) tijdens de behandeling zichtbaar worden. Dit is de bedoeling! De behandeling geeft een licht ‘scherp’ gevoel, maar is goed te verdragen. De bovenlip en diepere rimpels en littekens zijn wat pijnlijker, hier kan eventueel het gebruik van EMLA crème geadviseerd worden ( créme enkel te verkrijgen op recept bij de huisarts). Na de Dermapen krijgt u een heerlijk verkoelend aqua gel masker en kalmeren wij uw huid met ultrageluid en ledlicht. De huid sluit zich meteen na de behandeling.

Dermapen_RejuvenationWat kan je verwachten na de behandeling met de Dermapen?

Afhankelijk van het soort huidoppervlak en de soort behandeling zal de huid er roze/rood uit gaan zien. Tevens kan de huid prikkelend en warm aanvoelen. Deze verschijnselen zullen na een dag afnemen. Twee tot drie dagen na de behandeling kan de huid wat roder ogen dan normaal. Na een dag kunt u gewoon uw dagelijkse bezigheden hervatten; de huidreactie valt over het algemeen nauwelijks op voor uw omgeving. Dat is ook een van de voordelen van de Dermapen: de behandeling is vriendelijk voor de bovenste huidlaag.
Door de versnelde celdeling kan uw huid ook licht gaan schilferen, waarbij de dode huidcellen loslaten. Dit is een gunstige reactie die ontstaat door de behandeling met de Dermapen. Het is noodzakelijk om de huid goed te beschermen met een SPF 30 en in de opvolgende dagen een serum aan te brengen op het behandelde gebied.

Hoevaak gebruik je de Dermapen?

Tijdens het intake gesprek zullen wij een persoonlijk advies geven, want het is erg afhankelijk van het verwachte reslultaat, maar gemiddeld zijn er 4-6 behandelingen elke 4-6 weken nodig.

Wat kost de Dermapen behandeling en wanneer kan ik een afspraak maken?

Heeft u nog niet eerder een dermapen behandeling ondergaan, dan zullen wij automatisch even contact met u opnemen om er zeker van te zijn dat dit de meest geschikte behandeling is. De Dermapen kan niet geboekt worden in de zomer ( ongeveer Juni t/m September) i.v.m pigmentproblemen door de zon.

 

Is het niet mogelijk om een afspraak te maken dan kan dit met het volgende te maken hebben:

 • zorg dat je alleen het vinkje aan hebt staan, waarvan je de behandeling ook wilt.
 • je kan meerdere behandelingen tegelijkertijd afspreken, lukt dit niet let dan op dat je maar 1 vinkje aan hebt staan ( want dan is die combinatie niet mogelijk) en probeer opnieuw.
 • je kunt hooguit 4 weken vooruit boeken.
 • sommige behandelingen worden alleen bij Elisa geboekt (op dinsdag en woensdag) , zoals pedicure, bindweefselmassage en huidverzorgende behandelingen. Kennismakingsbehandelingen en huid verbeterende behandelingen worden alleen bij Diana geboekt ( niet op dinsdag).

Heb je vragen of kan je een afspraak niet op de gewenste tijd boeken, neem dan even contact met ons op. Wij hebben iets meer mogelijkheden om afspraken in te boeken dan online mogelijk is.

 

Uw naam *

Uw email *

Onderwerp *

Uw bericht *